Voor het verzenden, klaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling, betaalt u een bijdrage afhankelijk van het gewicht. Ons streven is om uw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Dit zal niet in alle gevallen mogelijk zijn omdat sommige artikelen van de leverancier moeten komen.

Verzendkosten:
Gezien de kosten en het ontbreken van een Track en Trace-mogelijkheid voor enveloppen worden er geen artikelen meer per envelop verstuurd.

Wij rekenen voor het verzenden (met Track en Trace-code) € 6,95. Dit is bij een pakket waarbij het gewicht tussen de 0 en 10 kilogram zit. De Track en Trace-code van DHL is meestal na 00.00 uur actief. Overige gewichten en verzendkosten binnen Nederland vindt u in onderstaande tabel!

 

Gewicht: Bedrag per bestelling met Track en Trace
0 – 10 kg € 6,95
11 – 30 kg € 8,95
31 – 40 kg € 25,00 (Pallet transport uitgezonderd)
> 40 kg € 45,00 Pallet transport *

* Uitzonderingen hierop zijn de:
14 inch Oklahoma Country Smoker – Pallet transport   75 euro;
18 inch Oklahoma Country Smoker – Pallet transport 100 euro;
21 inch Oklahoma Country Smoker – Pallet transport 150 euro;

Werkwijze bezorgen DHL
Zodra uw bestelling is verstuurd ontvangt u automatisch een e-mail via DHL als verzendbevestiging. Hierin staat uw pakketnummer en een Track en Trace-code. Hiermee kunt u volgen waar het pakket zich bevindt. De volgende dag zal het pakket bij u aangeboden worden.

Bent u niet thuis?
Het pakket zal 2x worden aangeboden waarna het pakket naar een DHL-servicepunt wordt gebracht. Hier ligt het pakket 5 dagen voor u klaar, daarna wordt het pakket retour gezonden naar ons. Hierna zal er door ons opnieuw een zending worden aangemaakt. Dit betekent dat er opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht.

Mocht het proces afwijken van wat hierboven staat beschreven, neem dan direct contact met ons op.

Uw verantwoordelijkheid:
– Zorgvuldig doorgeven van het adres
– Controleren of het adres juist is
– Aanwezigheid bij aflevering
– Afhalen binnen 5 dagen bij DHL-servicepunt

De zending kan niet worden gewijzigd zodra het pakket verstuurd is.

Rembourszendingen
Het is mogelijk om uw pakket onder rembours (rembours = betalen aan de postbode) te laten verzenden. Voor alle rembourszendingen (ook pallettransport) binnen Nederland en België rekenen wij € 19,95 bovenop de verzendkosten. Voor Andere EU-landen is rembours niet mogelijk.

Let op: Bij weigering van de zending zijn de rembourskosten voor de geadresseerde.

DHL verzendkosten Europa

Prijs          0 tot 5 kg 5 tot 15 kg 15 tot 31 kg
€ 7,95 Germany and Belgium
€ 9,95 Hungary Germany and Belgium
€ 15,- Bulgaria, Estonia, Great Britain, Ireland, Latvia, Lithuania, Austria, Poland, Romania, Slovenia, Czech Republic Czech Republic, Slovenia, Romania, Austria, Hungary ,, Great Britain, Austria, Poland, Romania Germany and Belgium
€ 20,- Sweden, Portugal, Italy, Greece, France, Denmark, Spain Bulgaria, Estonia, France, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Spain, Sweden France, Great Britain, Hungary, Italy, Austria, Poland, Romania, Slovenia, Spain, Czech Republic
€ 25,- Switzerland, Croatia, Finland Spain Denmark, Greece Portugal Ireland
€ 30,-  Finland, Croatia, Switzerland Denemarken, Estland, Portugal, Zweden
€ 35,- Norway Norway Bulgaria, Greece, Croatia, Latvia, Lithuania, Switzerland
€ 50,- Finland, Norway

Verzekering
Al onze pakketten worden verzekerd verzonden met een verhoogde aansprakelijkheid tot € 500,-. In geval van transportschade duurt de afwikkeling enkele weken. We hebben daarom voor pakketten een schadeservice toegevoegd. Deze staat garant voor vervanging van het bestelde artikel binnen een week.

Mocht er bij aankomst iets aan het pakket mankeren bekijk dan onze instructie bij schade.

Pallet transport:
Vanaf het moment dat de pallet verzonden wordt moet rekening worden gehouden met 1 tot 5 werkdagen levertijd. Dit heeft te maken met de logistieke planning van het transportbedrijf.

Schade of beschadiging aan uw bestelling
Wij raden u aan om direct na ontvangst van het product te controleren of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Dit kan telefonisch 0315-340099 of mail naar info@toploo.nl.
Voor het terug sturen moet u het retourformulier uitprinten en compleet ingevuld bij het artikel voegen.

Ruilen en retourneren
Download hier het retourformulier

Herroepingsrecht bij levering van producten:
1. Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of ontvangst van het product namens u.
2. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakkingen. U dient het product slechts in die mate uit te pakken, te gebruiken en/of te passen om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product in de originele staat en verpakking aan ons te retour te sturen samen met het compleet ingevulde retour formulier.

Wat te doen indien u iets bij ons wilt ruilen of retourneren?
– Neem binnen 7 dagen contact op met onze klantenservice over het product dat u wilt ruilen of retourneren.
– U ontvangt een bevestiging per e-mail van uw retour verzoek. In deze e-mail zit een retour formulier met de retour procedure bijgesloten hoe het product verzonden dient te worden.
– Zodra wij het product van u retour hebben ontvangen en hebben onderzocht, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging en informatie over het vervolgtraject. Wij proberen om, samen met u, tot een passende oplossing te komen.  Indien u een product wilt ruilen kunnen wij een nieuw product toesturen zodra geretourneerde product bij ons binnen is. Indien u het product wenst te retourneren omdat deze defect is binnen de zich termijn, dan zullen wij u zo snel mogelijk een nieuw product toesturen. Wel dient u te allen tijde de originele bestelling te retourneren. Meer over defecte producten en garantie vindt u onder het onderwerp “garantie”. De terugbetaling of verrekening van het aankoopbedrag bij een geretourneerd en/of gewijzigd product zal in de regel binnen 10 werkdagen of anders uiterlijk binnen de wettelijk bepaalde termijn van 30 dagen plaatsvinden.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Annulering van uw bestelling
U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een e-mail te sturen aan info@toploo.nl met hierin de mededeling dat u uw bestelling wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. Een eventuele betaling wordt binnen 7 werk dagen teruggestort.